About

WAN_3615

CONTACT US :

Miss Aisya

013-4643586 / 012- 7190949

Puan Zainab

019 – 6593310

ZNT ART & DECOR

NO 26 & 26 -1 JALAN PE 35

TAMAN PAYA EMAS

76450 BERTAM ULU

MELAKA

Untitled-1

9 Comments

  1. miss aiesya said,

    salam sejahtera kpd semua pembaca blog i….smg ceria2 selalu.k….
    kat butik i skrg ada wat promotionnn hebattt…so rebutlah peluangg nii.k
    and then yg bestnyeee…kat butik i,ktorg terima bayaran ansuran 0 interest….nicee kannn…ni lahhhh caranyaa ktorg membantu bakal2 raja sehariii…hehehehe…..
    Produk makeup yg digunakan ktorg ialah MARY KAY…facial pon ktorg gune produk yg sameee….so we are apply vitamin n mineral on ur faceee my dearrrr….so sesapee yg nk beli produk MARY KAY blh lah hubungi i…
    So for all my customer(bakal2 pengntin ni) if rezeki i dgn u all…dont wory,i will try my best to make sure ur wedding menjadi satu kenangan yg terindah dlm hidup u all..but if xda rezeki,make sure we keep in touchh,n ada pape problem,brg x cukup or sebagainyee,juz inform me,i will help u… :)…coz for me,when u came n survey my boutique or ask smthings,i consider u not only my customer but frenzz…soo keep in touchh…n this year 2009,adalah ulang tahun ZNT yg ke 20thn…kualiti n kepuasan u all sumee adalah keutamaan ktorggg…excellent no worriess..keep on support us,tq..love u……..muahhhhhhhhhhhh….:)

  2. nana iliyanah said,

    hey peep,do u still remember me? u r totally diff rite now honey!!!
    im proud with u babe… hahahha… so,when u want 2 give me a call n make me as one of ur wedding model?? hahahha…keep in touch babe!!!-nana-

    • zntmelaka said,

      ohhh ok…but hopefully u can contact me coz im lost ur hp no..0134643586..tq..

  3. dayana said,

    salam.kak, boleh tau x bertam ulu ni kt mane?or ade landmark yang senang cari ke?tq

  4. FAFA said,

    boleh tak email kat saya quotation untuk pakej perkahwinan.

  5. laila said,

    salam.. hye sya… sy nk nikah raye ke 9 ni (18 sept 2010) di Lendu Alor Gajah..
    sy nak tanye, brape harga utk make up n sewa baju nikah ye?
    coz sy nikah gantung on that day… tunang kn outstation…tactual majlis will be on next year..
    ade masalah x dgn tarikh tarikh tu?
    dan kalau bole can u sent me ur quotation via my mail…

    nice to here from u.
    tq

  6. mayshara said,

    miss aisha, boleh x sendkan harga utk pakej perkahwinan. terima kasih.

  7. rosdi said,

    Harap dapat berkerjasama di masa akan datang….

  8. miss aiesya said,

    salam kasih sayang kpd semua…hehehhe…. for ur information anythings hopefully can contact i miss aiesya 019-5903310 or pn zainab 0196593310.. tq so much…muahhh 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: